Hoogwaardige zwarte truffels gekweekt in Spanje!
De zwarte truffel is een hypogee paddenstoel, wat betekent dat hij onder de grond groeit en zich ontwikkelt. Wetenschappelijk bekend als Tuber melanosporum, gaat de ontdekking ervan duizenden jaren terug. Sterker nog, het werd geconsumeerd door oude Egyptenaren, Romeinen en Grieken, die het medicinale en afrodiserende eigenschappen toeschreven. Zwarte truffels zijn gemakkelijk te onderscheiden door hun bijzondere uiterlijk; wanneer ze rijp zijn, zijn ze zwart, zoals de naam al aangeeft, met een paarse tint. Hun textuur is wratachtig, en van binnen is het vruchtvlees compact maar licht, met een zekere stevigheid.
We hebben momenteel de volgende variëteiten:
COLZA BRAZZIL: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA GRIZZLY: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA NOBLESSE: Lijnvariëteit (Gewicht zak van 7 Kg)
COLZA SENSATION: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)
COLZA BONANZA: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)
COLZA BONZAI: Hybride variëteit (Gewicht zak van 6 Kg)
Echte smaken van Venezuela in elke hap.
Bij María Antonia Gourmet nodigen we je uit om te genieten van het beste van ons land met gerechten vol traditie en liefde. Elke hap laat je voelen als thuis, met smaken die onze wortels oproepen.
Bij María Antonia Gourmet, geleid door Cao, nodigen we je niet alleen uit om te eten, maar om een authentieke Venezolaanse ervaring te beleven.
Gelegen in Molins de Rei, een rustige hoek aan de rand van Barcelona, hebben we het beste van ons land meegenomen om het met jou te delen. Geïnspireerd door de recepten van onze grootmoeders, is elk gerecht vol traditie, liefde en de smaken die van Venezuela een zo speciale plek maken.
Met elke hap voel je je als thuis.
Ontdek ons menu en beleef een unieke ervaring!